Så er det op til Ritt!

I går var der valg. Jeg stemte på Ritt som overborgmester, og hun blev det også. Nu er jeg så spændt på at se hvordan det går med hende. Hun er kommet med ret mange gode forslag bla. bedre forhold for os cyklister og billigere boliger for børnefamilier. Jeg glæder mig til at følge med i det. Føles som om at København starter på en frisk (IKKE på “frisk pust over landet” Dansk Folkeparti nederen måde).

Vil begynde at interessere mig lidt mere for det dér politik. Har faktisk meldt mig ind i et parti – for et år siden, men jeg har ikke været til ét eneste møde…må blive nytårsforsæt.

Ved i øvrigt ikke rigtigt hva jeg skal mene om Louise Freverts porno optræden…

Nu sidder jeg på 3. aften med snot i hovedet. Har spist suppe hele dagen. Lavede stoor portion gulerodssuppe med masser af ingefær og chilli, og den har jeg så spist af hele dagen. Varm solbærsaft med glögg krydderier er der også røget store mængder ned af. Nu er min mave en smule udspilet…hjælper nok at der bliver skyllet lidt kaffe ned.

Diætist på fredag i øvrigt…gruer, har intet tabt, og det ved jeg! Min egen skyld. Gik lige lidt død i meget kød og grønt, men håber at jeg kommer på rette spor. Når jeg er rask og kan spise fast føde kører bussen igen! Og det ku jo være man taber sig liidt af al den suppe?!

Er det kun mig der får ondt i gummerne af at se på de der Colgate-Super-Sonic el-tandbørster? De vibrerer på sådan en måde at mine gummer lissom trækker sig sammen og siger “av og adr”. Hva er der galt med almindelige tandbørster?

Sidste nyt om jakken. Jeg står med en Large, vil gerne ha en medium. Har en annonce på trendsales om at jeg gerne vil bytte, og dér er en pige der har en i str medium og mangler en Small…HVIS nu der var én der gerne vil have L og har S, så ku jeg få den i M…forvirrende, ohh yes det syns jeg også. Men jeg HAR jakken, til forskel for hundredevis af New Yorker kvinder som ikke nåede at få fingrene i den. HA HA HA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om