Velkommen til Kong Vinter

Koldt, meget koldt! Har lige været i Fakta, og det var koldt, meget koldt. Havde alm. sko på, alm. jakke og alm. strømpebukser. Næste gang jeg skal ud bliver det vinterstøvler, vinterfrakke og uldstrømpebukser. Kong Vinter går virkelig til den. Har også hørt noget om at den første sne i landet ér faldet. Øv! Tænk bare fordi man er syg og indendørs 3 dage, er der dømt helt ny årstid så snart man åbner døren?!! Tror jeg holder mig inde en uge mere, i håb om at det så er forår når jeg igen går ud.

Min mission angående Stella M.C. jakken er nu auktion på e-bay. Jeg har beholdt min egen str. Large, og håber at jeg kan finde en Medium til ikke alt for mange kroner over købspris. Nu ligger de ca. en plov over købspris både på tysk og engelsk e-bay. Jeg har budt på én jakke nu, auktion udløber om 2 tage und 5 stunde… Så vil jeg så sælge min egen jakke til laaaaangt over købspris..

Nu er jeg ved at lave mad. På super stram slankemåden. Skal til diætist i morgen – oh God! Har endnu en dag spist suppe hele formiddagen, og nu skal jeg til at spise meget sund og tør grønkål og kogt hamburgerryg. Skyllet ned med Cola Light og litervis af kaffe så systemet er renset inden i morgen kl 10.00

Fitnesscenter spørger I ? Jo der skal jeg ned på Lørdag. Nu har jeg også kun haft det skide kort i 1½ uge…

Over and out

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om