Siden sidst…

Var inde at se Harry Potter 4 i søndags. Orj den var god! Den var utrolig lang hvilket jeg eeelsker (blev lettere skuff´ da jeg var inde og se Nynne og den kun varede 1.33 time!) den varede 2.37 timer. Det eneste minus var at vi sad på 3. række i Imperial, så min nakke var (og er stadig) lettere stiv i det.
Filmen var super, lidt mere uhyggelig end de andre. Det er meget skægt at tænke på at da jeg var inde at se etteren, sad min veninde og jeg som de eneste over 12 år. Nu er det selv de seje fyre fra Brønshøj som er inde at se den.
Der er nu noget særligt over ham her Snape fra Harry P…

Nu har jeg sat min Stella jakke til salg på E-bay. Er ret spændt på hva den kommer op på. Har set at nogen er kommet op over 250 $, og det er jo liiidt mere end jeg selv har givet for den. Har endnu ikke modtaget Medium jakken i posten endnu, men regner da med at den kommer snart!

Vi skal spille job med mit Brazilband på torsdag. Det er inde på Huset, kl 23. Så alle der læser dette og har mulighed for det – kom!!
Det blir dog en lidt underlig koncert, da vores pianist ikke er med 🙁 Men vi får måske snart en ny med.

Det er første søndag i advent på søndag!! Går og tænker over hvordan årets adventskrans skal se ud! Må snart se at komme i Tivoli og lade mig inspirere.

Nå, nu vil jeg gå ud og røre i min gulerodssuppe. Hej så længe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om