Advents-søndag nr. 1

I går havde jeg besøg af Kaspers lillesøster Katja. Hun får sangtimer hos mig, og i går havde vi aftalt at hun skulle blive her lidt længere så vi ku hygge lidt. Vi lavede julekort og hun lavede en juledekoration med kalenderlys som vi fandt i Netto. Det var smadder hyggeligt. Jeg fik malet 3 julekort, og skal også købe et par af Charlotte.

Ahh, jeg elsker det! Advent, adventskrans, æbleskiver, duften af ægte stearinlys.

Lagde ud med at stå op kl 9, åbne adventgave fra mor – en parfume og shower fra Isabella Rosselini. Mm, den dufter dejligt! Tog selvfølgelig et sprøjt på, selvom jeg skulle i fitteren.

Mødtes med Mette lidt over 10 og trænede hårdt i næsten 2 timer. Tiden flyver dernede. lagde ud med 15 min på crosstrainer, min puls kome helt op på 158, det har den aldrig været på før, og jeg synes det var ret meget, min hvilepuls ligger på de 60-65. Nå, men fortsatte på styrkemaskiner og sluttede af med 20 min på kondicykel med et program der skiftede mellem op ad bakke og så videre. Så haglede sveden også. Godt at Isabella var med mig, ellers så ville jeg da nok ha vippet nogle af løbebåndene med min odeaur.

Så hjem igen (motionscenter ligger 6 km fra hvor jeg bor, så det er en rask 20 min cykeltur frem og tilbage). Kørte forbi Føtex og købte adventsgave til Kasper. Det blev til showergel og en masse juleslik. Han kan jo tåle det. Han var ude at spille job i går, så han kom først hjem her i eftermiddag.
Da han kom hjem, åbnede han sin gave og blev glad. Jeg fik også en. En make-up kalender fra MATAS, så kan faktisk først åbne den på torsdag, men dejligt at ha en og jeg blev rigtig glad for den! . Kan jo med min kur ikke ha chokoladekalender eller sådan noget.

I aften skal vi hygge med risengrød og tv. Nu er det snart jul!!

Ønsker mig et digitalkamera, så jeg kan vise jer billeder !

1 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om