København på en vinterdag

Vågnede tidligt. Halv otte. Det er ret tidligt for mig. Fik lavet en spand kaffe, og sat mig til rette med mp3 afspiller. Fik lært alle numrene til sammenspil rigtig godt.
Det er faktisk rart at stå så tidligt op. Ved godt at det meste af DK er oppe langt før kl 7, men…I ved hvad jeg mener, tror jeg…

Sammenspil med Billy var fedt. Rigtig fedt. Vi er et dejligt hold, 5 stk + lærer så det er en god størrelse. Vi fik spillet en masse, og jeg gik der fra glad og tilfreds. Glæder mig allerede til Mandag!!

Jeg gik hele vejen fra kons. og ind til “storkeren”. Det tog en god halv time. vejret var skønt, og jeg fik knipset løs med mit nye kamera. Det hedder jo “CopenhagenDaily” så der må da være plads til en masse lækre fotos. HUSK at dem som der ikke er plads til her, bliver også lagt ind på “Flickr” som der er link til i højre side af denne blog.

Jeg gik hele vejen langs Holmen, ned til Christianshavn og over Knippelsbro. Holmens kirke var så smuk, blev dog ødelagt lidt af en hulens masse vejarbejde. I det hele taget har København virkelig mange smukke kirker. Kunne ha taget 10000 billeder, men da der kun er plads til 16 på kortet, måtte jeg desværre begrænse mig.

Efter min aftale, mødtes jeg med Kasper. Vi var oppe i hans studie og lave et udkast til en sang. Håber jeg får den færdig i morgen. Det bliver fedt! Super fedt!!! Glæder mig til jeg kan smide et link med lidt af det til jer. Skal tidligt op igen i morgen, og fifle videre med teksten, og så skal den indspilles. Tænk hvis jeg lige ku få indspillet et par sange inden 1. Februar. Så kan jeg nå at søge DMF (fagforening) støtte. Yes, når det nok!

Nu skal damen her i seng. Sov sødt alle, og pas på.

2 comments
  1. Jeg kan minus finde ud af det der flickr gejl du og en million andre fifler med – i hvert fald ikke når i har den der smarte ‘fremhæver-et-billede-ad-gangen-ting, for jeg kommer ind midt i det hele og ved ikke hvilken vej jeg skal bladre for at finde de nye – og så giver jeg altså op! Beklager, men der er jeg nok lidt doven…..! Vil ellers herre (lang tid siden det udtryk er brugt) gerne se dem alle sammen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om