Og så tar vi os liiige sammen

I morgen skal jeg besøge Mette. Hende har jeg kendt i snart 7 år. Vi gik på Rytmisk Center sammen, på sangerlinien. Kan huske tydeligt hvordan hun så ud. Hun er ca 6 år ældre end mig, så jeg så op til hende. Sort kort hår, Buffalo sko og soul stemme.
Hun synger dejligt. Hun har endelig fået sin egen lejlighed. Al den tid jeg har kendt hende, har hun boet på værelse. Det bliver spændende at se den.

Inden jeg skal derhjem har jeg lige 2 timer i skole. Pædagogik. Vi skal begynde at undervise børn i hovedfag, så i morgen skal vi snakke lidt om hvordan man gør det. Skulle ha læst en bog om emnet i ferien, men den har jeg ikke fået læst…nåmen …man har jo arbejdet i børnehave en gang, så helt på bar bund kan jeg da vel ikke være…

Er næsten lige kommet hjem fra date med anden veninde, Christine. Hun skal søge på designskolen – om 1.5 måned. Måtte give hende gevaldigt spark i rompetten. Hun er ikke begyndt at lave sin mappe endnu….stram op tøsen 😉 Men jeg tror og håber at hun kommer ind. Hun er god. Meget god. Vi er ret gode til at få sat hinanden i sving, hun er også rigtig god til at give mig dårlig samvittighed hvis der er noget jeg ikke har fået taget mig sammen til. (Har ikke fortalt hende at jeg ikke har læst børnepædagogik-bog..)

Gik godt med mine elever i dag. Nåede at forberede mig og alting. Kunne godt tænke mig ny og bedre selvdisciplin – i fødselsdagsgave måske?! Sådan en kan da ikke være så dyr??

1 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om