Sne og fuglefløjt

Så har jeg været ude i vintervejret. Jeg elsker sne. Bliver så glad af at traske igennem masserne. Der var ikke ryddet, så havde sne op til anklen hele vejen. God motion 🙂 Det vælter ned fra oven. Jeg fik så ondt af de stakkels fugle, så jeg købte en stor pose fuglefrø, som jeg har smidt under hækken. Jeg vil meget gerne blive ved med at vågne til solsortesang, så nu har de kære små fået lidt mad. Købte et par skiver lammerullepølse hos slagteren som jeg har spist til frokost, så nu vil jeg slå mave. Måske også sove lidt. Tror jeg kommer til at sove som en sten. Kan mærke at jeg er helt tung i kroppen ovenpå weekendens strabadser.

Siden Ella har fået lavet nyt hår, vil jeg også ta mig sammen til at farve mit i aften. Skulle jo gerne være smækker lækker til Norge på fredag. Hi hi
Jeg glæder mig. Nu er det endelig begyndt at småsne deroppe, så regner stærkt med at der er sne når vi kommer derop. Vil jo også meget gerne ha fornøjelsen af at se Kasper på ski, for første gang i hans liv!!

2 comments
  1. Småsne var kanskje litt forsiktig? I det siste døgn har det falt mer enn 50cm mange steder. Problemet er at nå regner det igjen. Veiene er såpeglatte og det blir garantert ikke bedre av at det er meldt kaldere til i morgen. Men Kasper på ski kan uansett bli underholdende!

    Fint at prøvene dine var negative og at humøret er stigende. Nå må du hvile ut. Vi vil ha ei blid og uthvilt taus på besøk.

    Papageno

  2. Spændt på at se billede af dit nye hår her på siden.

    Utroligt så meget sne I har fået, her regner det og er forrygende glat
    🙁

    Godt at du fodrer fuglene 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om