Åhh hvor er jeg dog træt

Vågnede kl 10 og gjorde os klar til at smutte. Vi var hos neurologen kvart i tolv, 3 kvarter før tid. Jeg var så nervøs at jeg kunne ha brækket mig.
Har jo haft en skræk for at det var sclerose eller noget i den dur, og kombineret med min lægeskræk har det været en hård måned.

Jeg blev gået grundigt igennem, og konklutionen var at jeg var kedelig. – for neurologen. Ikke noget at komme efter. Hun sagde at mine problemer skyldes en masse spændinger, og at jeg bør få massage og gå til fys.
Så kan man slappe af. Det føltes som 10 kg der lettede fra mine skuldre.

Mor og jeg tog ud og spiste lidt frokost. (andmeldelse vil komme senere)
Derefter osede vi lidt rundt, og vi fik købt en fancy mobil til mor. Nu er hun up to date, og kan begynde at smide billeder ind på sin blog. Mobilen har megapixel kamera, så de bliver ok billederne.

Nu skal der “hænges” i sofaen, spises mad og stenes foran tv. Lige pludselig går jeg omkuld. Er så træt !

8 comments
  1. Det var en rigtig god besked at få, tillykke med den 🙂

    – klart du er træt, når du har brugt al din energi på at være bange.

  2. Godt at du er så “kedelig”. Så er det bare med at finde en god fys og nogen afspændingsøvelser. Du er formodentlig startet med “flade-ud-i-sofaen”-opvarmning, efterfulgt af “bladr-med-venstre-hånd”-øvelsen og afsluttende med “før-kop-til-mund”.

  3. Ha ha ha Conny. Det er lige præcis hvad jeg har lavet 🙂 Og nu vil jeg snart lave før-tandbørste-in-i-mund øvelsen efterfulgt af ifør-sig-selv-pyjamas øvelsen 🙂

  4. Nej Mie. Spændinger er fantastiske…..men nu må de godt gå væk. Pist væk. Vi er nogle der har en klavereksamen om et måned!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om