Katastrofe! - CopenhagenDaily
4 In Ikke kategoriseret

Katastrofe!

Hvorfor er der ikke Gilmore Girls??? Istedet et åndsvagt program der hedder “Englands Værste Forælder” Hvem melder sig til sådan noget???

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Christina
  tirsdag 11. april 2006 at 21:07

  hey 🙂
  du gættede rigtigt, jeg læser på MI… kan se du også er musikstuderende 🙂 det er en herlig ting!

 • Reply
  Therese
  tirsdag 11. april 2006 at 21:21

  Hej Christina.
  Ja, det er skønt 🙂 Hva år går du på? Jeg har en veninde der går på 3. år. Mette hedder hun.
  Er du glad for MI?

 • Reply
  conny
  onsdag 12. april 2006 at 09:37

  Lige efter det sidste afsnit sidste tirsdag sagde speakeren, at dette var sidste afsnit i denne omgang (og hvilket super afsnit), og at Gilmore Girls kommer igen 1. maj 2006 på Kanal 4. “Kanal 4 – hvad futten er så lige det” tænkte jeg. http://www.kanal4.dk viser hen til TVDanmark, som 1. maj lukker deres udsendelser – pengemangel.
  Men de laver så nogen andre kanaler, bl.a. Kanal4 – specielt for kvinder (der var jeg lige ved at stå af. Deres side om Kanal4 er til overflod LYSERØD!!!!). Men der kommer altså Gilmore Girls. Kanalen er gratis indtil årsskiftet, så bliver det med at finde den i det store betalingsudbudsmarked. Og vi har altså ikke kabeltv. Og som regel findes de kanaler, vi – eller nogen af os – i familien kunne tænke os ikke på den satellitparabol, vi har valgt at have. ØV ØV og tre gange ØV.

 • Reply
  Therese
  onsdag 12. april 2006 at 10:36

  Hmm , ok. Nåmen så må man finde den dér kanal 4…lyserød? Erj hvor klamt! Der står jeg også lidt af!

 • Leave a Reply