Skøn dag

Dagen startede kl 9. Kasper skulle afsted, og jeg ku ligesågodt stå op sammen med ham. Kunne se på vejret at det ville blive en dejlig dag.
Jeg fik drukket mange kopper kaffe inden jeg tog mig sammen til et bad. Et bad med det hele. Barbering af ben, indsmøring af selvbruner osv. Note to self, hold nøje øje med HVOR der er blevet smurt. Ellers uheldige brune kanter…

Jeg havde noget sangundervisning ved frokost tid, og derefter var det ud at handle. Min sangelev sang i øvrigt et nummer af Gavin DeGraw. Han er virkelig dygtig! Tjek ham ud jer der ikke kender ham.
Kasper er ikke hjemme før sent, så ville købe mig noget lækkert til Gilmore Girls.
Menuen står på lammekoteletter og asparges, svampe og gulerødder stegt i pande. Det hele selvfølgelig sovset ind i et helt friskt hvidløg. Mmmm! Glæder mig!
Til dessert en bakke røde druer uden sten.

Jeg er ved at lave en indbydelse til Kaspers søsters konfirmation. ARGHH, Illustrator vil slet ikke det samme som jeg vil. Og da slet ikke når det skal samarbejde med Photoshop! Hrmpfff. Må ha lidt tålmodighed….Købte en antistress urtete i går, må ta en stor kop af den og se at komme i sving.

Jeg går og venter spændt på påskepakken fra Operation Påskeglad. Uhhh gad vide hvornår den kommer ?

1 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om