Alkymi

Jeg står og sliber, skærer, pudser og smelter. Det er svært og hårdt. Resultatet skulle gerne blive en guldring, og jeg glæder mig til at vise jer billeder af det.
Det er sjovt!

Vejret er godt. Solen skinner stadig, og hvor er det SKØNT at være på landet.

11 comments
  1. Lyder som et spændende projekt.

    Forresten – jeg har vundet en tur til BonBon-land fredag den 5. – for to personer, med afgang fra DGI-byen ved middagstid.

    Men jeg bor i Fredericia, og har for mange børn til at ku’ bruge billetten.

    Var det noget for dig og kæresten – man har jo lov at være lidt barnlig 😉 ?

  2. Ja det er superspændende! Men det er svært! Lyder super med GonGon land ! Jeg spørger manden næste gang jeg taler med ham. Mon ikke han har lyst ?!

  3. Jeg har lavet et hit. Hugget 4 takter fra Bee Gees, introen til How deep is your love, arrangement for 5. klasse. Stor flot keyboard lyd til akkorder(strings), bas synt (bas figur som er for svær på elbas), guitar og bas unisont. Klaver, trommer. Det fungerer som omkvæg. Som vers er der bare en basfigur og beat, så der kan rappes. Det fungerer bare vildt godt. Jeg havde bare lyst til af fortælle det.

  4. Fedt Klaus ! Det ville jeg gerne høre 🙂 Det lyder da som om at ungerne har haft en skidehyggelig dag !!

    Ja Ella, jeg er også spændt ! Den skal støbes i morgen.

  5. Ja, du er meget alsidig og kan / tør give dig i kast med mange ting, mennnn det har du vist ikke fra fremmede. Glæder mig til at se din ring – Knus fra Karin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om