Guldring #1

Disse 3 indlæg, blev skrevet for en del timer siden. Men det har været umuligt at uploade billeder. Dumme blogger! Men her er de så 🙂

Så er jeg kommet hjem. Min guldring er SÅ fin, og jeg er virkelig glad for den. Her får i historien om tilblivelsen af den :

Man starter med en Sepia skal. Det er rygskjoldet fra en sepia-blæksprutte. Den er ret så sart, så et svup med fingrene, eller en tur på gulvet – og den er ødelagt!Den skal skæres over i 3 dele. En bund og 2 sider.
Det var Eric der styrede rundsaven, det turde jeg godtnok ikke. Stykkerne skal så passe med hinanden, så der skal pudses med sandpapir.
Derefter tager man så ringformen. Den skal presses ned i skallen, UDEN at det hele krakelerer. Det er også svært! Skallerne var så hårde, at Eric måtte overtage med sin mandestyrke.
Når det så er gjort, og det tar laaaang tid med en masse hjælpestifter og finpudsning, så skal der laves en gang som guldet skal hældes i.Det skal lige siges at alt dette gjorde Eric først, bagefter sagde han så “så kan du smutte op i stuen og hente 2 nye skaller, og så gøre det selv”.
Så kan man komme i gang med det sjove. Man skal lave mønsteret som ringen skal ha’. Man skal tænke i negativ, og et lille skævt tryk og det hele er ødelagt. Det første mønster jeg lavede, smuttede stemplet, og det hul jeg gerne ville ha’, blev meget dybt.Da vi skulle støbe den, var der ikke guld nok, så vi gentog hele processen !!! Men så har jeg da også lært det 😉

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om