Update

Ja, jeg er jo lidt i sommerhi. Fiser rundt og laver sjove ting, og kan slet ikke få armene ned over at alting kan foregå i kjole og sandaler.

Torsdag efter hjemmesidekursus, var jeg til fest på skolen. 20 års jubilæum. Masser af folk. Gamle lærere, gamle elever og os nuværende elever selvfølgelig. Der var gang i den. Billy Cross’s band spillede op til dans, og der blev danset hele natten. Vi var hjemme ved 3 tiden, godt fulde. Noglegange undrer det mig at vi kan finde hjem, på cykel – uden at falde….når nu vi har drukket en ordentlig kæp i øret.

I går gik det meste af formiddagen med solbadning i gården, kombineret med stærke tømmermænd.
Senere på dagen tog vi til Søllerød hvor Kaspers Mormor havde budt på svenske kjötbullar med kartofler og tyttebær. Det var lækkert.
Hun har fået en lille have, som vi var nede at se. Med roser, bøgehæk og en masse anemoner. Det er dejligt for hende. Der er også godt med skygge i de varmeste timer, så hun ikke bliver overophedet.
Vi vil snart ta derop igen til lidt frokost i haven, og jeg vil købe en haveplante til hendes nye have.

I dag skal jeg ha en elev her kl 14, bagefter skal jeg hjem til Merete i Roskilde. Vi skal “lamme den”. Vi har en tradition med at spise lam sammen. I dag står den på lam på grill. Det bliver superhyggeligt.

Nu vil jeg gå udenfor og banke et tæppe vi har fået af K’s Mormor. Det er meget støvet, og jeg har banket det, og derefter prøvet at støvsuge det, men det er stadig fyldt af gammelt kælderstøv.Nå ja, og planterne! De blomstrer. Min Pelargonie er så smuk, og lyserød.Hawaii blomsten er også meget glad, og strutter med pink blomster. Orkidéerne har det skønt, med al den varme, og skyder på livet løs.

3 comments
  1. Håber, du er kommet dig over håndværkerne og kan nyde bededagsferien!
    Godt at have en mormor at besøge (endda i min hjemegn).

  2. Hej Therese!
    Vi er en gruppe fra Sociologi på Købehavns Universitet, der er ved at lave en undersøgelse af blogs og bloggere. Derfor vil vi gerne invitere dig til interview. Vi ville gerne have kontaktet dig via mail. Den kunne vi dog ikke finde på din blog, derfor kontakter vi dig på denne måde. Håber du er interesseret? Kontakt os på blogkultur@punkt.ku.dk. Mvh Maj, Mikkel, Laura og Anna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om