2400 Nordlædervest……

Lige i nærheden er en mand blevet skudt i nat, han døde. For et par dage siden blev en anden mand stukket ned….Jeg vil ikke bo her længere! Vi leder stadig efter en anden lejlighed, men de hænger jo ikke ligefrem på træerne. Øv!
Ku man bare rykke lejligheden…op på en trailer, og så 3 km i en eller anden retning. Er glad for al pladsen. jeg ved nemlig at chancen for at få en lejlighed på 85 kvm næste gang, er meget lille. Vi bliver nok nødt til at nedgradere. Sådan til en 2 værelses… nå, men… Ikke det muntreste indlæg!

Er der nogen der liiige står med en lejlighed??

8 comments
  1. Det er vanskeligt med lysten til at bo i København og finanserne at gøre det for, så der er nok ikke så meget andet at gøre, end passe godt på hinanden mens I venter Therese 🙂

  2. 5-6, nej har ikke lyst til at drage ud af byen 🙂 Jeg elsker København, men lige her hvor jeg bor nu er det for meget af det gode.
    Hænger nok også sammen med forskrækkelsen vi fik sidste år i form at indbrud og stjålne ting for 35.000.

    Liselotte. Vi passer på hinanden kan du tro 🙂 Og krydser fingre for at der liiige pludselig kommer noget.

  3. Og det er i gode til, det med at passe på hinanden. Og en dag dukker der en lejlighed op til jer to, den er nok så stor at din moar også kan rykke ind, da hun jo også mangler en lejlighed. Hi hi.
    Knus fra din mor.

  4. Det er grimt, når man bliver bange for at bo i sit kvarter – jeg håber det lykkedes for jer, at finde en bolig i et fredeligere kvarter. Der er ledige lejligheder i Aalborg, men det er sikkert ikke en option 😉 – fat mod Therese 🙂

  5. Ja,Mor. Vi kan da sagtens bo sammen igen. Det har vi jo gjort før, og det var da hyggeligt 🙂 Jeg ved så ikke liiige hvad Kasper synes om den plan !!

    Ella, det ku da være man skulle overveje det. Men kommer meget “ud at se med DSB” hver dag når jeg skal i skole så 😉

  6. Det er også alt for tidlig at drage ud af city i Jeres alder. Håber i finder noget hvor I kan føle Jer trygge 😉
    Bor selv 25 min. fra Rådhuspladsen på landet. Men jeg er også “en gammel kone” 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om