Endelig lykkedes det

Nu har jeg fået lagt en mp3 afspiller ind på min hjemmeside. Der er ikke så meget andet på den endnu, men nu virker musikken hvertfal 😉 Der er stadig en masse arbejde med design og tekst, men hva dælen, jeg har jo hele sommeren til det.
Klik ind her, og tryk på musik linket i toppen for at høre.

Ps. For engangs skyld, virker det i firefox, men ikke helt i internet explorer. Der er et billede som ie ikke vil vise….ihhh…..det må jeg se på i morgen.

12 comments
  1. Åhh Therese, du har dog den mest vidunderlige stemme! For pokker da. Den kunne sagtens synge mig helt til ro om aftenen efter dagens drøje dont eller bringe mig i den helt rette stemning, når jeg sidder og nørkler med grafik.

    Jeg er meget meget imponeret og glæder mig til der kommer mere på din nye side. Tusind tak for lyttet :o)

  2. Åhhh tak allesammen hvor er I søde 🙂 Dejligt at få roser. Jeg glæder mig til min side er færdig, og der er kommet flere sange på !

  3. Wauw therese. Dejlig jazzet stemme. Glæder mig til mere af den – og mere af din hjemmeside, hvor det eneste, jeg kan “se” i min explorer, er din musik – den er så til gengæld dejlig.

  4. Hvor er din “Lullaby” dejlig – og svær!!!! Flot – flot. Jeg er stolt af dig. Og nu har du fået det dér tilbagelænede “dovne”, som jeg synes er så vigtigt for den genre. Godt gået. Knus

  5. Conny, det er fordi jeg ikke liiige har fået designet mere endnu 😉 Hi hi, men det kommer.

    Tak Eric. Ja den er svær, men sjov. Det var også den jeg havde valgt at arrangere til min eksamen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om