Surprice

I går var vi til Kaspers stedfars søsters 50 års fødselsdag. Det var oppe i Hørsholm. Super hyggelig fest, med god mad og masser af indslag. Stedfaren Hasse, havde besluttet at gaven fra ham, Kaspers mor, søster og Kasper og jeg, skulle være en times live brasiliansk musik med vores band. Så kl 00.00 hoppede vi op på scenen, og trommeslager, percussionist og guitarist kom ind. Det var et hit. Der blev danset og festet, og tænk lige. Festen startede kl 18, og ALLE var med på lige at snuppe nogle flere timer.Efter vi havde spillet en time, pakkede vi sammen og spiste lidt natmad. Bandet kørte hjemad, og Kasper og jeg skulle køre med resten af familien i en taxa. Men taxaen kom over en time for sent, vi stod tilsidst udenfor og ventede på den fordi festen sluttede.
Vi var hjemme kl 5 i morges, meget trætte. Men det var en dejlig fest, og hvis det er sådan at fylde 50, så er jeg da frisk 🙂
Havde forresten de nye høje stiletter på hele aftenen, så spørg liige om mine fødder er trætte?!

3 comments
  1. Sikke dog en go fødselsdagsgave, kender man nogle der snart fylder år????,- og der ikke er så god til det med de højhælede endnu….
    Moderen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om