Hrmpffff

Vi har rykket gårsdagens restaurantbesøg til i aften, hvor vi har bestil bord på Peder Oxe. Årsagen var at Kasper denne sommer har fået en fantastisk tjans med at producere en musikers kommende plade. Kasper havde regnet med en bestemt pris, og da denne musiker er meget velhavende havde andre fagfolk sagt til Kasper at den pris ville være ok, faktisk lidt under normalen. Nu viser det sig så at denne musiker vil gi’ Kasper 1/5 del af hvad Kasper havde regnet med. Jeg må indrømme at denne nyhed ødelagde humøret i går, så vi tog bare hjem. Temmeligt slukørede, med en pizza. Kasper vil ikke sige nej til projektet, for det er en fantastisk måde at komme videre på, men altså……er det bare derfor denne musiker har valgt ham? Fordi at han ved K ikke kan sige nej, og det så er billig arbejdskraft?? Erj altså jeg syns det er for dårligt.
K skal sidde med dette projekt hver dag indtil starten af august for at nå deadlinen, tør slet ikke tænke på hvad timelønnen så er….

Nå, NOK om det. Vi skal nok få en hyggelig aften i aften på Peder Oxe. Jeg skal ha jomfruhummere til forret, og jeg glæder mig allerede.

4 comments
  1. Hrmpfff !! JA !!
    Det kan godt lyde som udnyttelse 🙁
    Men måske er det sådan i Jeres branche for at komme frem ?
    God fornøjelse i aften. Det lyder lækkert med den jomfruhummer 😉

  2. Forsinket tillykke i øvrigt med i går.
    Det lyder da lidt som udnyttelse af alle de lovende musikere, der gerne vil frem. De samme etablerede musikere har så også travlt nok med at være efter kopieringspirater – men er de måske selv en slags pirater, eller hva’.

  3. Ja Conny, jeg ved det ikke. Det er da irriterende at det skal være på denne måde, især når det er en fyr der sagtens kan betale for det. Noget andet er det hvis man selv som opstartende musiker ikke har mulighed for at betale hvad det koster, men altså….jeg er bitter over det. Især når jeg ved hvor dygtig en producer min kæreste er. Ikke sjovt at se hans talent blive misbrugt på den måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om