Udsalg i Magasin - CopenhagenDaily
4 In mig

Udsalg i Magasin

Efter at ha set det store gule udsalgsskilt ude foran mit vindue hver aften når jeg går i seng, tog jeg mig sammen og smuttede i Magasin med min veninde Mette. Vi osede bare. Hun fandt sig en nederdel, og jeg forelskede mig i en kjole. Men selvom der var 40% rabat, var prisen alt alt for dyr. Det var en mærkekjole, Cacharel. Øv. Men sjov og fin er den, og jeg vil da holde øje med om den kommer ned på 80% rabat, så har jeg måske råd til den.
Nu vil jeg futte i seng. Skal tidligt op i morgen. Har sat mig for at jeg skal ned at træne…

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Moderen
  onsdag 28. juni 2006 at 23:50

  Det må være månedsgaven fra Kasper, det er jeg sikker på!

 • Reply
  Therese
  onsdag 28. juni 2006 at 23:51

  ha ha, ja det ku det være 😉 Tror ikke han synes det er en fantastisk idé…

 • Reply
  Anonymous
  onsdag 28. juni 2006 at 23:58

  Hvis de har den i størrelse XXL så køb lige een til mig også. Tror det ville klæde mig med alle pipfuglene 🙂
  D.i D.

 • Reply
  Therese
  torsdag 29. juni 2006 at 00:02

  Hi hi, næ det havde de desværre ikke 😉 Mon ikke Piphans ville jagte dig?

 • Leave a Reply