Sooooommmmeeeeer

Jamen, det er jo ikke meget jeg får skrevet. Og det er helt ok. Jeg laver ikke andet end at nyde vejret.

I går efter jeg havde været nede at træne, tog Sofia og jeg i Frb. Have og nød solen. Der lå vi i nogle timer, og sluttede eftermiddagen af på en café med noget køligt at drikke.
Senere havde jeg inviteret min trommeslager hjem til os til grillning. Vi forsøgte os med grillet laks og andebryst. Note to self: Læg IKKE andebryst på gril med skindet ned…..der går ild i lortet. Store stikflammer. Men lille rap blev ganske lækker og mør alligevel, hvis ellers man fjernede skindet.

I dag havde jeg to elever. Det gjorde godt i den slunkne pengepung. Jeg har kunnet mærke på budgettet at 3 af mine faste elever har været på Roskilde. Ja de skal først ha timer i næste uge. Av for den. Men sådan er det i ferie perioden, og jeg må bare spare lidt. Og bruge lidt af kreditten.

Der er jazzfestival fra på fredag. Og der er MANGE koncerter jeg vil se…..vi må ta det som det kommer. Jeg har bestild til Sergio Mendes. Fantastisk brasiliansk pianist. Biletterne kostede 400 kr, men det er once in a lifetime, og jeg GLÆDER mig!!!

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere