Nu med egen træstamme

Kasper og jeg cyklede i Tivoli. Vi havde lånt vores venners årskort, det er jo meget smart. Så slipper man for den voldsomt dyre billet. Der var masser af boder, og mange lækre smagsprøver. De havde dog luret en ting i forhold til sidste år. Gratis smagsprøver er ikke en meget god forretning, så det kostede ca. 10 kr. at smage forskellige oste, juicer eller andet.
Børsen uddeler hvert år en fødevarepris og alle vinderne var samlet i én bygning. Så man gik rundt og smagte alle vinderne. Letvægter skaldyrssalat fra Netto vandt i sin kategori, Magasins marcipanbrød i sin, Pringles chips, Gede-chorizo og meget meget andet. Nok til at ens smagsløg nåede at blive temmelig forvirrede.
Det var en hyggelig dag, og vi slap for alt for meget regn.
På vej ud gik vi forbi en bod med Shii Take svampe. Man kunne købe en egetræstamme på 1 meter, hvor der vokser svampe på. 4 gange om året kan man høste op til 400 gram svampe. Så ja, vi er nu de lykkelige ejere af et styk egetræ. Det er Kaspers projekt, så han skal nu lægge den i vandbad og alt muligt for at svampene begynder at gro.

Jeg er ligenu ved at lave syltede rødbeder, så nu må jeg hellere gå ud og se hvordan de ser ud de kære små.

5 comments
  1. Henriette, det må vi lade komme an på en prøve, men hvis han har bliver du inviteret til svamperetter.

    Mor, selvfølgelig tager jeg et glas med. Og Kasper får nok at se til med sit nye projekt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere