En weekend på landet

For noget tid siden var jeg hos mor. Vi brugte noget af tiden hos hendes ven på landet, og dér var sensommeren i fuld flor. Smukke solsikker, bugnende frugttræer og buske. “Bassen” nød det, og brugte meget af tiden på at jagte skygger. Dejligt. Med disse billeder er det svært at fatte at sommeren snart er forbi, og efterår og vinter snarligt kommer….
mirabellernystr.jpg
bromarnystr.jpg
solsikkernystr.jpg
havenystr.jpg
bassenystr.jpg

7 comments
  1. JA! Der er så dejligt på landet 😉
    Det jeg holder mest af er udsigten ud i uendeligheden og de utrimmede vækster.
    Og når man så kan dele det med en som Basse, så kan det næsten ikke blive mere perfekt 😉

  2. Nej vel? Men det smerter lidt at det om få måneder er slut, og frosten sætter ind. Men vinteren kan jo også være smuk…den må bare godt holde sig væk et godt stykke tid endnu!

  3. Efteråret med alle dens farver er utroligt smukt Therese. Så tar vi en tur på landet igen og besøger bassen!
    Og vinteren, frostgrader og sol, ka det blive smukkere? Sneen der knirker under sålerne…. Det er da hyggelig.

  4. Efterår og vinter – det er altså bare mine yndlingsårstider…… så jeg synes det er nogen dejlige billeder du der har fået taget. Glæder mig til kulde, frost, skønne støvler og store tørklæder og uldfrakker……..

  5. Hej Therese
    Jeg har længe prøvet at kommentere på bloggen, men er sgu lidt for dum til det i hvertfald har det gået galt flere gange. Jeg prøver igen på den nye. Ville bare lige sige at det var super lækkert at læse om din tur til New York, og se billeder. Det lød som en kanontur. Ha det godt så længe og kig forbi næste gang du er sydpå. Knuzer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om