Nåå ja forresten

Jeg glemte jo helt at fortælle hvordan det gik i går i skolen, med sammenspils-undervisningen.
Holdet var rigtigt søde. Det at jeg var så velforberedt gjorde det nemmere for mig, og jeg synes egentlig det gik meget godt. Det er dog ret svært, og jeg kommer da til at bruge meeeeeget tid på forberedelse hver uge. Hvis fx. trommeslageren keder sig, er det irriterende at jeg ikke lige kan vise ham en sværere rolle, men på den anden side så må jeg jo så lære at være kreativ.
Vi skal til eksamen allerede til jul med dette hold, som er fortsætter hold. Og til sommer skal vi til eksamen med et begynder hold.
Men jeg tar det som det kommer.
Der er ret mange der dumper, så jeg må holde hovedet koldt og gøre meget ud af forberedelsen.

3 comments
  1. Forberedelse er ofte det bedste forsvar 🙂
    Er det på konservatoriet, du underviser? Og er det som timelærer, eller er det en del af din egen undervisning, at du skal lære fra dig?

  2. Det som en del af min egen undervisning. Jeg går på en musiklærer/musiker linie, så jeg har både solistiske og pædagogiske fag. Udover at undervise i mit hovedinstrument som er sang, skal jeg (desværre) også lære at undervise i sammenspil.
    Men det er en udfordring, og jeg lærer virkelig meget af det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Travlt

Meget travlt…skal have skrevet de skide pædagogiske rapporter færdigt. Helst NU…eller i morgen må det så blive….Det tager…
Læs mere