2 In dyt dyt/ mig

Dyt dyt

Den 25. i denne måned skal jeg begynde at tage kørekort. Uhh det bliver spændende. Jeg fik et kørekort i fødselsdagsgave af min mor, og nu skal jeg så i gang. Til næste sommer skal vi køre i bil op til familien i Norge. Jeg tilmeldte mig på nettet i går, og har i dag modtaget mail om at de har bekræftet min tilmelding.
Jeg havde en drøm forleden om at jeg vandt en Mini Cooper, og så i går da jeg gik forbi Jysk havde de en konkurrence – præmien: Mini Cooper. Hvor skørt er det? Jeg må derned i morgen og melde mig til.
Jeg tar kortet hos Citytrafikskolen, så hvis der er nogle der kender noget til skolen, så sig endelig pip.
Dyt dyt dyt det bliver fedt! Skal ned til mor på landet jævnligt og øve i hendes bil, ellers går det da aldrig godt.
dyt.jpg

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Pigen
  torsdag 14. september 2006 at 20:03

  Ret sjovt at du ikke har kørekort – no offense altså. Jeg er født på “landet” hvor man altså ordnede den slags, så man kunne gå til køreprøve på 18-årsdagen 🙂 Selv nåede jeg dog næsten at blive 19…

 • Reply
  Therese
  torsdag 14. september 2006 at 20:28

  Jeg er også vokset op nede på landet, men dengang boede mor og jeg alene. Og som alenemor var der ikke lige råd til kørekort. Det var nu heller ikke noget jeg synes jeg manglede dengang, og har heller ikke selv overvejet at jeg ville ha det så længe jeg bor i København. Men når nu jeg har fået det i gave, så er det heeelt ok og ret dejligt 🙂

 • Leave a Reply