For at nyde skal man yde

De hvide arme har fået lidt farve. Jeg valgte at indtage min frokost ude i gården. Sad der ikke mere end 40 min, men det var dejligt. Der var mange hvepse, så det ødelagde lidt hyggen ved det.
Mit knæ er i bedring, så en dag mere med afslapning og jeg regner med det er klar til at cykle og gå ture igen.

I dag har jeg to elever, ikke fordi jeg gider lige nu, men det er hyggeligt når de er her. Inden da skal jeg nå at skrive lidt videre på mine to pædagogiske rapporter der skal afleveres til jul. Jeg har lige regnet på det, og der er kun 8 ugers almindelig undervisning til vores eksaminer. De 8 uger skal være effektive, så der skal skrives og øves ofte! (hold mig gerne i ørerne hvis mine indlæg i for lang tid bærer præg af kun at nyde…ikke yde…).

Den står på skrump de næste par uger tror jeg, så frokost har bestået af sprød salat, grønt og rejer. Katten fik også et par stykker, og det vagte glæde – det er hendes yndlingsret. Måske hun skulle få en rejemad snart !?!

1 comments
  1. Du skal nok nå det hele, selv om du er et nyyyydedyr….
    Godt dit knæ har det bedre, det skulle gerne være i tip top til på mandag når du skal i gang med at køre…
    Og din kat, ja den har altid været underlig mht mad, ka du huske chiliretterne hvor den slikkede ærterne rene og spyttede dem ud i skålen bagefter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere