Stram op krop! - CopenhagenDaily
5 In mig

Stram op krop!

Kender I det, at man nogle dage synes man ser helt fin ud, og andre dage er ved at gå i spåner over bestemt mavedelle eller overarm som spolerer ellers ok udseende i en kjole?? Jeg har en af de dage lige nu, har prøvet loads af tøj, og kan ikke finde noget som helst jeg vil være bekendt at gå til fødselsdag i i aften!!!
For fanden da!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Henriette
  fredag 22. september 2006 at 15:36

  Kender det alt for udmærket. Man har mest lyst til at finde det baggy kluns frem, men det holder jo ikke til festivitas..
  Læg make-uppen først, det kan være det hjælper 🙂

 • Reply
  Lizelotte
  fredag 22. september 2006 at 17:34

  Kender det ALT for godt …… måske en stiv drink vil hjælpe??

 • Reply
  Signe
  fredag 22. september 2006 at 17:36

  Jeps, been there! – Alt for mange gange endda 😉

 • Reply
  Unsent
  fredag 22. september 2006 at 23:46

  åh ja….heldigvis har jeg en kjole, erhvervet i anledning af min venindes bryllup som er fantastisk til at skjule min Beyoncé-booty og uheldige ‘buler’. Men der er også dage hvor jeg synes alt ser underligt ud, der hvor man frygter at éns arme for altid er reduceret til vinkeflæsk hele vejen igennem og hvor intet nogensinde vil sidde ordentligt igen

 • Reply
  Therese
  lørdag 23. september 2006 at 09:14

  😀 Tak for støtte allesammen. Jeg kom fint igennem aftenen, i ok tøj og MASSER af accesories. “Therese rækker du mig lige salaten” “Ja hvis jeg kan få min arm fri for de her smykker og halstørklæder….”

 • Leave a Reply