To begivenhedsrige døgn!

Det har været to begivenhedsrige døgn!

I går aftes var jeg til teori på køreskolen for første gang. Hold da helt ferie der var megen info! Jeg fik booket tid til manøvrebane allerede på fredag, klokken 19. Det skal nok blive spændende. Det er ret simple discipliner, så som køren i ottetaller i første gear, bakke, dreje og sådan noget. Jeg glæder mig!
Teorien i går var ok, den sluttede af med en lille test, og jeg havde 2 fejl ud af 25 spørgsmål. Svarede forkert til noget om dæk-tryk. Så nu er lektion 1 om bilen overstået, og de næste teoritimer vil handle om trafik. Bare spørg mig om bilens karosseri, indstilling af lygter osv.
Vidste i forresten af man max. må ha’ bilen i tomgang i 1 minut i Københavns amt?

I dag var vi så til sammenspil hos Billy Cross. Det er ikke det samme som det jeg havde sidste år, dette her er et studie hold. Vi skal beslutte os for 2 numre, som vi så skal indspille i studiet under Billys producer-evner. Vi blev slagtet i dag!!! Vi var ikke tjekkede nok, og havde ingen visioner….så det var en bunke slukørede elever der gik til frokost. Vi skal mødes på søndag (uden Billy) og får styr på tingene.

Nu er jeg så hjemme. Har tjekket mail og der var 2 spændende til mig. Den første var fra en dame der skal lave et indslag til Dags Dato om blogging, og ville spørge om jeg ville være med. Det skal jeg lige tænke over. Har lidt tv-skræk….men ringer til hende i aften.

Den anden mail var fra konservatoriet, om at vi nu er blevet delt ud på sammenspilshold til stævneugen. Det er en uge der går ud på at vi får undervisning fra alle mulige guest-stars fra hele verden. Der har de forskellige år været forskellige temaer, som for eksempel Cuba, New York, Østen, Blues osv. I år er det en Welcome Back uge, hvor alle dem der har været helt fantastiske kommer.
Jeg er kommet på mit nummer 1 valg, en brasiliansk fyr der hedder Carlos Malta. Jeg er den eneste sangerinde og er kommet på hold med en del jeg kender. Det bliver fantastisk! Udover det er jeg blevet bandleader, så jeg skal mødes med dem allerede i slutningen af næste uge og står for at være den der får holdet til at hænge sammen og ordne eventuelle problemer. Det skal nok blive fedt!
Der er en kæmpe koncert fredag den 13. Oktober, hvor alle de 16 hold præsenterer det de har lavet i ugens løb. Jeg skal nok skrive nærmere om hvornår det starter. Det er gratis, og I må meget gerne komme!!

Nu sidder jeg og venter på elev nummer 2. Den første har brændt mig af, så jeg har haft tid til at skrive her på bloggen. Der er lige tikket en sms ind om jeg vil være med i et World Jam band hveranden torsdag, med løn, på et eller andet spillested. Det skal jeg lige ha’ ringet tilbage om.

Jeg føler mig enormt wanted i dag. Det er fedt!

4 comments
  1. Årh hvaaad, mand!
    Bande-leder. Herre-top-dollar dér..

    Nåeh, det var ikke det der stod 😉
    Hvor er det bare fantastisk, med alt det der sker – tv-stjerne, band, bookings og bil.. Det er jo helt sublimt! Og du fortjener det helt bestemt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere