Dyt dyt #2

Så er det i aften jeg skal starte til kørekort. I aften er det de første to teorilektioner og manøvrebane forberedelse. Det bliver spændende! Jeg skal derhen lige efter skole, så det kommer til at blive en hård omgang i dag, men det gør ikke noget overhovedet.

Forresten så kan “The Devil Wears Prada” absolut anbefales. Det var en rigtig sjov film, og Henriette og jeg var top-underholdt. Vi gik selvfølgelig også ud bagefter og drak et par drinks på bedste pigemåde. Super hyggeligt. Ta’ din veninde i hånden og løb ind og se den. Og wow sikke noget tøj de har på i den film. Vil ha’ vil ha’ vil ha’ !!

3 comments
  1. The devil wears Prada har jeg også overvejet at gå ind og se. Jeg kan høre, at jeg skal mere end overveje 🙂

    Håber det gik godt med teorien.

    Mange hilsner
    Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om