Once upon a time in the traffic

Yep, så var jeg igen ude at køre i går. Det var min anden køretime, så der var gået en måned siden sidste køretime! Nå, men jeg var ved godt mod og blev kastet midt ud i Københavns gader igen. HC.Andersens boulevard, vesterbrogade osv. Jeg kørte min første rundkørsel på Halmtorvet og erfarede senere at Frederiksberg kommune efter min mening overdriver lidt med de meget høje kantsten MIDT i vognbanen. Det er jo helt vildt irriterende. Jeg lavede også min første overhaling, et sted i sydhavnen. Jeg overhalede den største, farligste og bredeste PØLSEVOGN. Hva siger i så?? Jeg lavede også en 7- punktsvending (til stor irritation for den håndværker der skulle forbi med sin hvide varevogn) og kort tid efter en 4-punktsvending. Næste gang regner jeg med at kunne lave en egentlig 3-punktsvending…
Alt i alt var det en god time. Jeg begynder at være god til det dér med gear.
Jeg kører i denne her bil, den er altså ret sej.

Jeg var jo til Jonatha Brooke koncert i forgårs, og fik taget mig mod til først at finde hende danske manager (som jeg kendte heldigvis) og fik bekræftet at Jonatha meget gerne vil lave en clinic med os sangere ude på konservatoriet. Fedt. Begefter købte jeg hendes cd (som den første i verden, for den kommer først ud den 29.) og fik den signeret af Jonatha. Så typisk mig havde jeg forberedet præcis hvad jeg ville sige da jeg stod i køen “Jonatha hi, it was such a great concert! I just talked to your manager and she confirmed that you are willing to come and do a clinic with us at the conservatory, that is so great.” men hun ødelagde det ved at spørge “Hi, what’s your name, and how do you spell it?” og dér havde jeg så glemt alt hvad jeg villle sige, og fik bare fremstammet “T-h-e-r-e-s-e” og “good concert” og ikke så meget andet fornuftigt….tosse altså….Men jeg får rig mulighed for at snakke med hende når vi skal ha clinic i slutningen af februar eller starten af marts.

I går var jeg i studiet og indspille de sidste sange. Jeg mangler bare et omkvæd nu, og det blir lagt i morgen. Kasper er i fuld gang med at mixe, og jeg tror at det blir godt. Jeg har indspillet 5 numre, og det ærgrer mig jeg ikke har haft mere tid, for har 3 numre mere jeg gerne ville indspille. Men når jeg forhåbentlig har fået de penge jeg søger, er det jo bare at gå i gang.

Nu skal jeg lave et cover til min demo, og bagefter skal jeg lave budgettet. Mig og det dér Excel er ikke så gode venner, så det skal nok blive sjovt…

3 comments
  1. Excel-support standing by any time, hon’..
    Hvor er det bare supercool at få sin heltinde ud og have clinic med. Topdollar der.

    Og så må du lige sige til om der var noget med nogle billeder. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere