Og så på hovedet i seng - CopenhagenDaily
5 In mig/ musik/ venner

Og så på hovedet i seng

Det har været en lang og hård dag. I griner nok af mig, når jeg nu skriver at jeg kørte hjemmefra klokken 11.30…Men var også først hjemme klokken 20.
Jeg startede med det fantastiske fag indstudering, som jeg vist har fortalt om før. Det var ok, men det er temmelig krævende og man bliver lidt ør i hovedet efter to stive timer med nodelæsning.
Derefter havde jeg en mellemtime og så skulle jeg have sang. Jeg har Etta Cameron som vejleder, og har 5 sangtimer hos hende og udover hende har jeg så også to andre lærere.
Timen med Etta blev til to timer fordi eleven efter mig ikke kom, og det var godtnok hård kost. Jeg fik tungemassage, efter gammel kinesisk “opskrift”. Ligesom zoneterapi har tungen også punkter for hvert organ, og efter den omgang var jeg helt ør i kroppen. Vi snakkede om en masse andet også, og sikke en dame hun er. Hun er i så fantastisk form. Tænk, hun er ude at spille torsdag-søndag og så underviser hun mandag-onsdag. Altså, hvor gammel mon hun er ? Ligner én på 50 men hun er omkring 70. Hvis bare man ældes som Etta, er det helt ok at blive gammel.

Nu er jeg træt. Fik bonusbesøg af Henriette. Hendes vaskemaskine er i stykker, så hun havde lige noget tøj der skulle vaskes. Det var helt ok, og selvom jeg var sløv og træt var det dejligt at ha’ et styk dejlig veninde på besøg og se Desperate Housewives.

Nu vil jeg hoppe til køjs. Har formiddag med Billy Cross i morgen, og må hellere være frisk for at holde til det.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Henriette
  onsdag 4. oktober 2006 at 23:29

  Det var simpelthen den bedste måde at vaske tøj på. Det er jo lige før man skulle sabotere vaskemaskinen, hvis den da engang i fremtiden skulle finde på at komme til at virke igen. ;D

  (PS: det der tungemassage og synge med alternative organer… Det er satme lang ude. Men god underholdning!)

 • Reply
  viry
  onsdag 4. oktober 2006 at 23:48

  hej therese, tak for kommentaren.
  jeg bruger din blog for at lærne dansk.. så jeg håber det er i orden med dig 😉
  og jeg kan glæde mig mere og mere til at være selv i kbh om et par uger..

  ha det godt
  kærlig hilsen | v.

 • Reply
  Therese
  torsdag 5. oktober 2006 at 08:27

  Det er helt fint Viry. Håber du kommer til at nyde København!
  🙂

 • Reply
  D.i D.
  fredag 6. oktober 2006 at 00:09

  Det var dog en forrygende dag – er lidt misundelig på dine timer med Etta 😉

 • Reply
  Therese
  fredag 6. oktober 2006 at 11:24

  Hun er også en kæmpe oplevelse DID. 🙂

 • Leave a Reply