5 grader!

Det er hvad det danske vejr kan prale med i dag. 5 sølle grader. Jeg skal op på cyklen og ind til byen. Jeg skal drikke kaffe med min gode ven Jeppe, som lige er kommet hjem fra Jordan. Jeg er spændt på at høre hvad man egentlig laver i Jordan!! Og er der ikke krig dér ? Nogle af mine familiemedlemmer rejser til Sri Lanka om to måneder, de skal være i det sydlige hvor der ikke sker så meget som nordpå.
Jeg må indrømme at jeg er lidt for kylling til både Jordan og Sri Lanka. Nej, så hellere en tur til London eller anden fredelig storby.

Nå ja, og tak til Nordea der besluttede sig for at dække det lille underskud på min betalingskonto, ved at hæve 900 kr fra lønkonto…..det er altså meget når man er studerende. Og det er da klart man går lidt i minus på betalingskonto når der denne måned både blev trukket indbo og andre forsikringer. Ihhh altså!!!!!

Undskyld, det var nok brok for i dag 🙂

1 comment
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Mød Helge

Da jeg i går gik forbi børnetøjsforretningen “Nasse Nöff”, så jeg ham hænge i vinduet. Jeg tog på…
Læs mere