Mortens (og min) aften

Puha en dag.
Jeg var til åndedrætsterapi i to timer. Meget intenst! Jeg sagde hej til hende, satte mig ned og fik en kop te. Derefter fløj tiden afsted. Vi snakkede, eller det vil sige. Hun stillede spørgsmål og så kaglede jeg ellers. Hold da op. Vi tog fat om mit stress, og fik snakket om hvordan jeg kan komme ud af de onde cirkler. Efter en times snak, skulle vil til åndedrættet. Jeg lå på en briks, og trak vejret i en time. Hun sagde mange ting, følte, lyttede. Det var helt utroligt. Det er meget svært at forklare, men jeg er sikker på at det er godt for mig. Jeg har en ny tid om to uger, og har indtil da lektier for. Forkskellige mantra jeg skal sige til mig selv. Det bliver godt, og hårdt. Jeg vil helt sikkert få åbnet op for nogle sluser, og lære en masse om mig selv.

På vej hjem ville jeg købe et andebryst…tjo…det er ikke så nemt klokken 16 Mortens Aften…så det blev til en and på 3 kg….så må Kasper og jeg leve af and de næste mange dage, for and VIL jeg ha’ !
Den putrer i ovnen nu, og er snart færdig. Den skal garneres med kartofler og Meyers Rødkål, som er helt ok når man ikke gider lave det selv.

Aftenen skal være 100 % mig tid. Jeg skal spise rap-and, se film og drikke en masse te. Sidde med tæppe over fødderne, og nyde og tænke over de ting der er sket i dag.
I morgen er en ny dag, og der er mange ting jeg skal nå! Men det er først noget jeg skal tænke over i morgen, og ikke nu. Dét har jeg lært i dag.
ganesh_on-_lotus_8.jpg

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere