Mandag - CopenhagenDaily
6 In jul/ mig

Mandag

Det har været en travl weekend. Fredag smuttede jeg ned til mor. Vi skulle gøre klar til julemarkedet. Vi fik en bod, og begyndte at stille ting op så det var klar til dagen efter.
Så var det ellers hjem i mors lejlighed. Jeg gik straks i gang med at skrive rapporter.
Lørdag stod vi tidligt op, og skulle lige handle lidt først. Vi måtte jo hellere tage madpakke med og sådan noget. 6 timer er jo lang tid at stå og være business women.
Julemarkedet åbnede klokken 11. Det var ikke så godt besøgt lørdag, men vi solgte da pænt. Om søndagen var der sindssygt mange mennesker, men de sad tungt på pengepungen og vi solgte mindre end om lørdagen.
Lørdag aften fik jeg skrevet rapport i 3 timer (hvilke resulterede i at jeg var rimelig smadret søndag) og søndag kom jeg så med et tog klokken 17. Jeg var hjemme lige i tid til at maile den ene rapport.

Mens der var godt gang i julemarkedet i går, gik jeg mig en tur. Enø er smuk. Jeg gik langs havnen og nød den stille plutren fra fiskekuttere og sultne svaner. Jeg gik hen i fiskebutikken og købte 3 lækre friske fiskefrikadeller. Det var godt nok dejligt. Hvis ikke jeg skulle bo i byen, ville jeg ikke have noget i mod at bo sådan et sted. Ved en havn og en strand. Jeg glemte selvfølgelig mit kamera. Øv, for der var rigtig mange lækre motiver.

I går begyndte jeg at få hovedpine. Den er her stadig og også med ondt i nakken. Jeg har bare ikke tid til at være syg nu!! Og jeg ved jo også at jeg helt sikkert bliver mere syg hvis ikke jeg giver mig selv lov i dag. Pis.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  signe
  mandag 27. november 2006 at 11:01

  God bedring!

 • Reply
  Therese
  mandag 27. november 2006 at 11:11

  Tak Signe 🙂

 • Reply
  Ella
  mandag 27. november 2006 at 13:04

  God bedring 🙂

 • Reply
  Bodil
  tirsdag 28. november 2006 at 10:10

  Ja der er smukt på Enø og omkring Karrebæksminde – området er et af min favoritsteder på Sjælland. Bor din mor på de kanter siden I var med på julemarkedet der?
  Og selvfælgelig – god bedring.

 • Reply
  Therese
  tirsdag 28. november 2006 at 13:53

  Tak Ella. Jeg ligger stadig inde med et brev adresseret til dig, det skal nok komme afsted snarest. Jeg lover 🙂

  Bodil, ja min mor bor omkring Saltø. Et sted mellem Næstved og Karrebæk. Der er lækkert dernede, og meget stille.

 • Reply
  CopenhagenDaily » Blog Archive » Rapporter - øv øv
  fredag 6. april 2007 at 12:47

  […] Ligesom for 5 måneder siden, sidder jeg nu med dette her . Jeg tænkte at det denne gang ville være meget lettere, da jeg jo allerede har prøvet det. Det er det ikke. Der er ikke meget der kan Copy Pastes fra de gamle ind i de nye rapporter. Jeg skal ligesom før jul skrive pædagogiske rapporter. Èn om mit begynder sammenspilshold og én om min mellemniveau sangkanin. Jeg er i gang med sangrapporten nu, og siden det er en ny vejleder og helt nye metoder så tager det sin tid. Men jeg når det nok…Begge skal afleveres på tirsdag. […]

 • Leave a Reply