5 In jul/ london

London-news

Har fået tilbudt at bo privat hos en sangerinde i London. Jeg kender hende ikke, men har fundet hende via MySpace. Sikke en gæstfrihed. Jeg vil helt sikkert benytte mig af det. Måske halvdelen af tiden, så jeg stadig får 100% alenetid i en periode. Men så sparer jeg penge, og jeg kan ta derned i mindst 10 dage som jeg håbede på. Fedest!

Nu venter jeg på en elev, og efter hende skal jeg ile til toget. Julemarked, morhygge og rapportskrivning står for døren 🙂 Jeg har ingen internetforbindelse dernede, hendes bredbånd virker først den første december, så I må få julemarkedsupdates på søndag.

God weekend!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  maria
  fredag 24. november 2006 at 13:31

  God fornøjelse med det hele 🙂

 • Reply
  Signe
  lørdag 25. november 2006 at 10:08

  God tur 🙂 Og så er jeg vild med din sang på dit space. Du har en fantastisk stemme.

 • Reply
  Pigen
  søndag 26. november 2006 at 16:10

  Vildt dejligt med den slags gæstfrihed 🙂

 • Reply
  Marianne
  søndag 26. november 2006 at 20:35

  Hej, tænk at være så gæstfri… Det er bare flot. Håber I havde et godt julemarked.
  Marianne

 • Reply
  Therese
  mandag 27. november 2006 at 10:14

  Tak alle, ja det er skønt med sådan en gæstfrihed. Hun aner ikke hvad hun går ind til , hi hi, nej pjat.
  Julemarkedet var skønt Marianne.

 • Leave a Reply