London-news

Har fået tilbudt at bo privat hos en sangerinde i London. Jeg kender hende ikke, men har fundet hende via MySpace. Sikke en gæstfrihed. Jeg vil helt sikkert benytte mig af det. Måske halvdelen af tiden, så jeg stadig får 100% alenetid i en periode. Men så sparer jeg penge, og jeg kan ta derned i mindst 10 dage som jeg håbede på. Fedest!

Nu venter jeg på en elev, og efter hende skal jeg ile til toget. Julemarked, morhygge og rapportskrivning står for døren 🙂 Jeg har ingen internetforbindelse dernede, hendes bredbånd virker først den første december, så I må få julemarkedsupdates på søndag.

God weekend!

5 comments
  1. Tak alle, ja det er skønt med sådan en gæstfrihed. Hun aner ikke hvad hun går ind til , hi hi, nej pjat.
    Julemarkedet var skønt Marianne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Dagen før …

Så er træet pyntet, grøden står og simrer, ænderne i gadekæret er blevet fodret, julesangene er blevet skrålet,…
Læs mere

Savn

Åh, jeg hentede en pakke på posthuset i dag. Den var fra Rosa. Et dejligt brev, en cd…
Læs mere