London update 2

0 delinger
0
0
0

Hurra. Internettet virker igen. Jeg er i fuld gang med at uploade lidt billeder til Flickr. Det er det nemmeste at laegge dem ud der synes jeg.

Det gaar godt. Jeg har oplevet en del allerede, og befinder mig godt.

Jeg var i biografen i forgaars. Havde hele salen for mig selv, det var en kl 15 forestilling. Jeg saa Atonement, og naar den engang kommer til Danmark, kan den virkelig anbefales. Den er barsk, men fantastisk.

Jeg faar gaaet en masse ture. I gaar gik jeg til Notting Hill, og vandrede rundt der er flere timer. Der er fantastisk smukt! Onsdag var jeg i Hammersmith. Der er billeder derfra paa Flickr. Hammersmith ligger meget taet paa mig. Bare en halv times gaatur gennem en park, og saa er man der. Skoent.

I gaar aftes var Rosa og jeg paa den indiske WMCA. De havde billig curry. All you can eat, for £5, og saa var der enda dessert. Sjovt sted.

I aften koerer vil til Bristol. Det er en koeretur paa 2.5 time, saa vi er der ganske sent. Rosas foraeldre bor der, og jeg glaeder mig til at moede dem. Hendes far tar os med ud at spise loerdag. Med hans £2 bag (han samler alle sine £2 moenter i en lille taske, og bruger dem paa restaurantbesoeg…)

Jeg har faaet skrevet halvanden sang. Saa tidsplanen holder. Margit opfoerer sig godt, og har taget Rosa med storm. Jeg vil snart saette mig ind i koekkenet igen, og spille en times tid mere. Koekkenet er det eneste rum, som kan varmes op – ved at aabne doeren til ovnen…ellers er her pissekoldt! Jeg maa finde mig en tyk laekker troeje. Saa en skoen en i Notting Hill, men 100% cashmere koster kassen, saa jeg koebte den ikke liiige 🙂

Hej saa laenge.

0 delinger
6 comments
  1. Wauw, du er i London og nyder livet:-) Kunne ikke lige finde ud af, hvornår du besluttede dig for at tage afsted – hvor længe skal du være der? London er fantastisk… Enjoy:-)

  2. Signe – Jeg laver kaffe saa 🙂

    Grith – Jeg skal vaere her indtil den 15 november. Dejligt. Og tak 😉

    Tina – Uhhh hvor lyder det spaendende!!!! Glaeder mig meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også vil synes om

Savn

Åh, jeg hentede en pakke på posthuset i dag. Den var fra Rosa. Et dejligt brev, en cd…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Pyha

Bloggen virker igen, troede lige jeg var blevet hacket! Naar jeg kommer hjem, skal jeg vist ha taget…
Læs mere