London update 5

Udenfor er der graat og vaadt. Jeg sidder og er i gang med at braende billeder fra kamera hukommelse, til cd. Kameraet skal toemmes inden Kasper kommer i morgen. Jeg glaeder mig bare saa meget til at vise ham London og mit “hood”. Jeg skal hente ham i Heathrow lidt i fire, og i morgen aften tar’ Rosa en masse thai mad med hjem. Saa skal vi hygge og snakke hele aftenen. Det bliver bare saa dejligt goer det!

I gaar var Rosa og jeg i biffen, der ligger en hyggelig en af slagsen i Hammersmith. Riverside biograf. Saadan en som baade viser nye og gamle film, to hver aften, efter hinanden. Man kan enten koebe billet til begge film eller bare en enkelt. Vi saa “La vie en rose” historien om Edith Piaff. Aldrig har jeg set en saa soergelig film. Hele salen (inklusive Rosa og jeg), sad og tudbroelede da den var slut. Hvis I ikke har set det, saa se den. I DK hedder den vist “Spurven”.

Tidligere i gaar, gik jeg en lang lang tur i Kensington Park. Jeg saa Princess Diana Memorial Fountain, den var smuk. Jeg var egentlig paa vej ud, da jeg saa noget hoejt og guld, Albert memorial. Ogsaa meget smuk. Hvis bare dagen i dag var ligesaa flot, men pyt, man kan vel ikke faa solskin hver dag og jeg har ogsaa en masse ting jeg skal ha gjort herhjemme.

Fik ogsaa flere egern skud. Begynder at elske det dyr mere og mere 🙂 Mon Katten ville ha noget i mod at jeg kom hjem med et egern-kaeledyr?

1 comment
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Savn

Åh, jeg hentede en pakke på posthuset i dag. Den var fra Rosa. Et dejligt brev, en cd…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Pyha

Bloggen virker igen, troede lige jeg var blevet hacket! Naar jeg kommer hjem, skal jeg vist ha taget…
Læs mere