Savn

Åh, jeg hentede en pakke på posthuset i dag. Den var fra Rosa. Et dejligt brev, en cd med blandet musik hun synes jeg skal ha’ og en æske med engelske Tea Cakes. Uhm de er gode, det er en slags flødeboller bare med lækker tyk bund og tykt chokolade overtræk.

Nu sidder jeg og laver en cd til Rosa. Der er så mange sange jeg synes hun skal have, men der er altså kun plads til 18 sange her på den første cd. Så må jeg snart sende hende en mere. Jeg savner hende, og gud hvor jeg dog glæder mig til at se hende igen til Oktober!
rosa.jpg

9 comments
  1. Skønt at få pakke 🙂
    Årh Tea Cakes, sådan nogle har jeg i skabet. Man kan nemlig købe dem på Færøerne, hvor jeg kommer fra… plus en milliard andre ting fra UK som er øhm lækre… 😉

  2. Uhh hvor dejligt Johanna. Jeg er glad for at jeg ikke har set dem i københavn…så ville der sidde mange ekstra kilo på hofterne nu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Pyha

Bloggen virker igen, troede lige jeg var blevet hacket! Naar jeg kommer hjem, skal jeg vist ha taget…
Læs mere