London update 3

Den foerste uge er gaaet. Det er egentlig ikke som saadan gaaet staerkt, men saadan er det nok bare. Men helt ok med mig.

Vores tur til Bristol og Weston var fantastisk. Vi har vandret langs vand og vandret i groenne bakker, i bedste Anne fra Groennebakken/Sound og music – stil.
Rosas foraeldre var fantastisk soede, og bare saa aabne og hjertelige.

Loerdag aften var i i Bristol og hoere Jon Smith og Davy Graham. Den sidste var lissom hovednavnet, men han maa ha haft en hjernebloedning lige inden koncerten, for han spillede helt og aldelses forfaerdeligt….og det var ikke blues/folk han spillede, men klassiske stykker. Ikke et ondt ord om det, men han spillede dem helt vildt daarligt. Ingen time, hele tiden fejl og han virkede ganske enkelt pisse fuld. Vi gik efter 30 minutter. Pinligt. Tror halvdelen af salen blev toemt efter tyve minutter…men jeg havde ikke noget imod at have betalt £20 for koncerten, for John Smith var utroligt god.

Nu er jeg hjemme. Jeg har lige faerdiggjort sang nummer 2, som lige manglede det sidste vers. Nu skal jeg bare ha’ Cubase til at virke, saa jeg kan indspille og sende til min laerer.

Jeg har varet nede at handle, men kan se at jeg har glemt nogle smaating. Saa ned i stoevlerne igen, og ned i groenthandleren. Typisk. Aftenens menu staar paa Indisk Dhaal. Staerk linsesuppe. Min mave er ikke saa glad for al det toast og cheddar, som folk aabenbart spiser tre gange dagligt, saa jeg har koebt rugbroed i en helsebiks og en masse soyamaelk. Saa koerer det. Hi hi.

Se mine nye billeder paa Flickr. Se dem i den rigtige raekkefoelge 🙂 Og kommenter gerne hvis I har Flickr konto. Ellers saa kommenter gerne her paa bloggen. Eller spoerg til billederne, for har ikke vaerte saa grundig med at forklare allesammen.

7 comments
  1. Godt å høre at du har det fint. Bildene er nydelige, og spesielt godt likte jeg spisestuen til Rosas foreldre. Snakk om romantikk.

    Og så var spillemaskinene fra cafeen et spennende gjensyn for meg. Jeg må se litt nærmere på dem. Vi har nemlig en der kassen ser helt lik ut, men innmaten er litt annerledes. Vår er gammel, fra krigens dager. Jeg tror jeg må lage en post om den, så kan jeg kanskje få noen tips om hva det er.

    Ha det fortsatt fint, og kos deg veldig, veldig.

  2. Hei Marthe, velkommen til min blog. Ja, Anne fra groennebakken maa vaere den samme 🙂

    Tak Hege !! Gleder meg til aa se bildene av maskinen din!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Savn

Åh, jeg hentede en pakke på posthuset i dag. Den var fra Rosa. Et dejligt brev, en cd…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Pyha

Bloggen virker igen, troede lige jeg var blevet hacket! Naar jeg kommer hjem, skal jeg vist ha taget…
Læs mere