Aftenhygge - CopenhagenDaily
2 In mig

Aftenhygge

I lejligheden breder en duft af koriander, ingefær, hvidløg, gurkemeje og spidskommen sig. Jeg skulle egentlig ha’ lavet en lammeret med kikærter og aubergine, men da jeg ikke nåede i halal slagteren, blev lam erstattet med kylling. Det er sikkert også fint nok. Det bliver en smuk ret. Gul som solen, og noget så velduftende. Mmm.

Dagen er gået med eksamensforberedelse og så har jeg haft to elever. Stille og rolig dag må man sige. Jeg må klø på de næste dage, mere kan jeg ikke gøre. Nøj hvor jeg glæder mig til det hele er overstået og jeg har juleferie!!

Jeg har fået en plade med julemusik. James Taylor har udgivet en hel juleplade, og den er skøn. Jeg elsker James Taylors stemme. Den kan kun anbefales hvis man gerne vil have noget julemusik som ikke er Tuborg Greatest Christmas eller en af de andre forfærdelige juleopsamlings plader.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Judith
  tirsdag 5. december 2006 at 20:06

  Jeg glæder mig også til du får ferie, for så kommer du herned og vi skal bage osv osv, for jeg har også fået min ferie.
  Kommer du ikke lige herned med en portion “sol”?
  Knus

 • Reply
  Peach
  onsdag 6. december 2006 at 09:54

  Det lyder skønt med den gastronomiske oplevelse og juletoner fra James Taylor. Lige til at blive i godt humør af.

  Uha, to uger til juleferien… 🙂

 • Leave a Reply