Sol på himlen

Klokken 11 skulle jeg have mødtes med min dejlige veninde, nede på café cupcake. Hun ringede dog lige nu og skød den en time, så jeg har lige lidt ekstra computer tid.

Det er helt vildt at tænke på at jeg om 6 dage skal til London synes jeg. Jeg tror ikke helt jeg forstår det før om et par dage. Min hverdag har været så travl de sidste uger, så jeg har slet ikke haft tid til at glæde mig og tænke over rejsen.

Kasper har fået arbejde. I en musikforretning/studieudstyr. Hans løn er god, det er et område han ved en hulens masse om og om 3 måneder får han lov til at købe udstyr til indkøbspris. Lur mig om der ikke bliver købt flittigt ind. Han er på arbejde nu, 3. arbejdsdag og han har fri klokken 15. Så kan vi lige nå at hygge os et par timer eller tre inden han skal til Holbæk og spille “balle”.

Min dag skal så gå med noget sangskrivning og romanlæsning. Altså en meget dejlig afslappet dag vil jeg ha’.

6 comments
  1. I det siste har jeg spilt musikken din fra my space hver gang jeg sitter ved pc-en og hygger meg med bloglesing. Jeg liker den veldig godt. Nå har jeg også sendt lenken til min datters kjæreste som studerer jazz – gitar – i Leeds. Lykke til i London.

  2. Igen har du begået ikke mindre end et geni-værk 😉 Tillykke til dig med dit nye musik på Myspace og til Kasper med hans nye arbejde. Jeg håber også du må få en god tur til London og fortsat god dag 🙂

  3. Blev der basis for lidt cafe-anmeldelse?
    Vejret kan vi jo ikke klage over. Måske kun i Kaspers nye butik, hvor der nok ikke var for mange kunder sådan en solskinsramt lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere