MANDAG med muligheder

0 delinger
0
0
0

I dag bliver en god dag tror jeg. Her klokken 12 skal jeg til Glostrup og prøve en vinterfrakke (har ikke rigtig noget der er varmt, og det er jo på en måde vinter to måneder endnu). Jeg har fundet den på Trendsales, og den koster 350 kroner. Det vil jeg gerne gi’, eller dvs. det vil Kasper gerne gi’. Manden har jo fået arbejde, så han vil da gerne gi’ mig en frakke. Hvor er han sød!
bzr.jpg
Klokken 15 har jeg en elev, og derefter smutter jeg ned på landet til min mor. Det er alt for længe siden jeg har været dernede, ja jeg har faktisk ikke været der siden jul. Nu må det være på tide.
Jeg kommer hjem igen onsdag.

Nå ja, 5 dage til London!!!

…..nå ja, det er jo mandag, ikke søndag…..sådan er det at gå på en videregående uddannelse….alt for mange fridage til at holde styr på ugen 🙂

0 delinger
4 comments
  1. Ja, jeg er bestemt også spændt Conny! Og mht. vejret, så har vejret og jeg en aftale om at det gode vejr holder til og med onsdag !!! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere