STRAM OP DK

Altså…ja, det sner…ja det blæser…..ja…jeg kan godt forstå at flyafgange er aflyst…men at BUSSERNE ikke kører, så folk (Kasper) skal GÅ hele vejen hjem….altså STRAM OP DK…..det må næsten blive en historie for svenskerne og nordmændene…hvis Norge og Sverige skulle gå i stå hver gang der kommer over 10 cm sne, så ville der jo være stilstand 4 måneder af året.

….

8 comments
 1. Jeg ville nu heller ikke køre bus i ½ meter som der ligger mange steder her i Århus C pga blæsten.

  Jeg overvejer snemand på altanen – her ligger ca. 40 cm over alt – på 2. sal!!! Jeg kan godt forstå driverne overrasker.
  I norge er det jo så også tilladt med pigdæk – derfor går trafikken ikke i stå. Sådan er det jo desværre ikke i DK 🙂

 2. Nå var bussen min en time forsinket når snøen kom for fullt rett etter jul. Ergelig ja. Også i oslo stopper kollektivtransporten opp når snøen kommer. Vi har regnet oss ut til at det må være et resultat av feilaktig reklame, trolig er snømåkearibederne hentet fra mali, og de blir nok veldig overrasket over alt det hvite i gatene.

  hilsen fra norge

 3. Mor: Kasper kom trygt hjem 😉 Og han lignede den afskyelige snemand.

  Alice: Glæder mig til at se din snemand!!

  Marthe: 😀 Ja sikkert ikke mye snø i Mali!!

  Bente: – men det er nu også snedriver på halvanden meters højde de snakker om..her er der max 30 cm ;-)…

 4. 1.5 meters sne er vel ikke liiiige det vi har herhjemme:-)
  Nå men bortset fra det så har Danmark det minus at der ikke er noget der kan skærme for blæsten, altså hele lortet fyger til i løbet af no time. Så skal snerydderne køre temmelig ofte for at holde vejnettet åbent, spørgsmålet er bare om vi har så mange sneryddere at det kan lade sig gøre, det er vel egentlig også der der ligger et problem:-)

 5. Å ja da – her i Norge kjemper vi oss gjennom snøværet barbent, – og ingen ting er forsinket. Hahahahah. Men altså, hvorfor er det sånn nå, både i DK, S og N at det blir katastrofestemning bare det kommer litt hvitt på bakken? Sånn var det da ikke for ti år siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Skræmmende!

Med noget af den nærmeste familie, lige udskrevet fra hjemme-karantæne, efter at være inficeret med svineinluenzaen, har jeg…
Læs mere