Balret

Jeg må indrømme at jeg har været en smule balret siden jeg kom hjem. Jeg har været lidt depri over at være hjemme i Danmark igen, men det er vel bare et tegn på at jeg virkelig har haft en fantastisk ferie.

Lige nu må I nøjes med billederne på Flickr, og så kan det jo sagtens ske at der kommer nogle flere London historier.
inder.jpg
Jeg er ved at lave en god gang indisk mad. Linser, krydderier og hvidløg står og bobler i gryden og om en halv time bliver der puttet kød i. Det er en ret der egner sig til vejret, og til min mave lige nu.
Den vil bringe mine tanker tilbage på lørdag da jeg var på lækker indisk restaurant med “Turban” og hans familie. Uh hvor var maden lækker. Jeg har aldrig smagt noget så godt, og jeg prøver nu at huske hvordan det smagte så jeg kan ramme noget der ligner.
turban.JPG
Den varme ret skal serveres med naan brød og så skal der bare spises løs. Jeg har en veninde der er på vej, og skal indtage maden sammen med mig.

Lige straks er min søster på DR. Hun er en af sygeplejerskerne der har skrevet en kronik til politiken angående danske sygeplejeres arbejdsforhold. Hun er skrap. Jeg er stolt af hende!

Jeg var ude at handle tidligere i dag, og jeg forbarmede mig over de små fugle og købte dem et neg. Det blev hængt op og jeg håber de vil nyde det!
neg.jpg

5 comments
  1. Det er tegn på at du har haft en kanon tur, det at du bliver halvdep. når du kommer hjem:-)
    Og jeg er også stolt over stine skal jeg hilse og sige, hun har ben i næsen har hun!
    Sender du forøvrig ikke lige noget af den mad herned?, jeg ka mærke duften…..
    Knus

  2. Ja, det må være svært at komme hjem igen til lille Danmark efter en dejlig rejse til det store udland 🙂 Jeg siger ligesom LiseLotte: Du skal nok finde humøret igen. Før end du aner 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere