Udfordring - CopenhagenDaily
4 In mig

Udfordring

Fra i dag vil jeg være sund. Det er lige gået op for mig at det snart er bikini sæson igen. Shit. Jeg vil i de næste 2 uger (starter roligt ud):

* Ikke spise hvidt sukker.
* Lave en eller anden form for motion hver dag (minimum 30 min).
* IKKE veje mig på vægten, men gå over til målebånd.
* Huske både at spise morgenmad, frokost og aftensmad.

Jeg ér startet. Har trænet i 30 minutter. Styrketræning og de 5 tibetanere. Nu er en frokost tallerken lavet, med laks, hytteost, avocado og tomater. Morgenmad bestod af noget frugt. Det skal holde, og jeg lover at være ærlig hvis jeg falder i, og SÅ må i ALLE kalde mig Mads, regnorm eller andet passende.

Ha en dejlig forårsdag!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  eric
  søndag 4. marts 2007 at 13:08

  Hvis det er en hjælp, så kan jeg fortælle, at jeg netop har rundet de 15 kilo – uden at gøre noget specielt – udover at sige “nej tak!” en gang imellem. Og jeg skal ikke engang i en bikini om nogle måneder – selvom det måske kunne være ganske underholdende for omverdenen.
  Pøj-pøj med projektet.

 • Reply
  Therese
  søndag 4. marts 2007 at 13:09

  🙂 hi hi jeg ville da ellers gerne se dig i en bikini 😀

 • Reply
  eric
  søndag 4. marts 2007 at 13:12

  Jeg tror, jeg med stor sikkerhed kan sige, at det vil du nok aldrig opleve, – men jeg forstår din “interesse”… 😀

 • Reply
  Donald
  onsdag 7. marts 2007 at 20:13

  Det er en god måde at spise på, tænk på alle de gode oplevelser, man kan få ved at spise lidt langsomt.
  Jeg kunne engang holde vægten ved at sige nej tak og skrue lidt ned for portionsstørrelsen, men det er ikke nok i dag. Når det bliver lidt lysere og man skal lave noget i have og se naturen, så bliver det lidt nemmere, ved jeg, men lige nu gælder det om at passe på: Spise sundt/mindre, rejse mig ofte, gå småture også mellem to kontorer og for at hente et krus, jeg bedre kan lide (god undskyldning for simpelthen at gå lidt mere).
  Jeg kan godt lide den frokosttallerken, det lyder dejligt!!!

 • Leave a Reply