Forår og veninder

Nu er der kommet lidt lys forårsstemning på bloggen. Hvordan jeg får de der #%#¤”## grå striber i siderne, må jeg lige se på….men jeg vil leve med dem for nu.

Lige straks skal jeg ud at gå en lang tur med Dorthea. Vi skal gå rundt om søerne tror jeg, og slutte af med en kop kaffe et sted. Dorthea går også ude på konservatoriet. Vi kender egentlig ikke rigtig hinanden, men vi har mødtes med andre veninder ved forskellige lejligheder og nu skal vi altså ud alene. Det er dejligt at få nye veninder på den måde!
En anden god veninde jeg har – Nana – mødtes jeg med over et års tid, tilfældigt i baren til festerne ude på kons. En dag besluttede vi os for at mødes ædru, og det var også hyggeligt. Siden har vi været i New York sammen og lavet alle mulige andre tosserier.

Jeg har været så heldig at ha’ fri hele dagen. Plejer ellers at have sammenspil med Billy, men vores bassist var syg i dag.
Jeg har fået vasket op, vasket tøj og ompottet nogle planter istedet. Så er det gjort. Skønt.

3 comments
  1. De grå striber i siden er en del af det billede der danner baggrunden for indlæg og højre menu.

    Det hedder (så vidt jeg husker) middle.gif og er placeret i en af folderne under themet. Altså må du en tur i photoshop eller lign., og lave nyt. Sig til hvis du skal have hjælp med noget.

  2. Ja, Henriette – der er bare noget med det her vejr… Og jeg blev helt misundelig på din gå tur v søerne. Når man sådan er arbejdsramt er det altså pauserne man lever for. Havde mit første udendørs møde i går – med jakke på, men for pokker solen bagte. Uhm!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere