Forår og kærester

Er foråret ikke dér hvor man er glad, nyforelsket eller bare lige finder ud af hvor dejlig ens egen kæreste egentlig er, lige pludselig en dag hvor solen skinner? Jeg har med undren set op til flere veninder og elever have kæresteproblemer. Nogle skændes, andre har slået op og en overvejer at slå op. I aften skulle jeg have besøg af en veninde, men hende og kæresten har skændtes hele dagen så hun kommer ikke alligevel. I går var jeg ude med en veninde som også er ved at slå op med sin kæreste og jeg har lige talt i telefon med en veninde med kæresteproblemer.
STOP
Det er forår, og man skal da være glade for hinanden (medmindre kæresten ér en røvbanan…)
Jeg er glad for min kæreste, og jeg håber da at de fleste har det lissom mig dette forår.

I øvrigt venter vi på svar om lejlighed. Måske får vi mulighed for at fremleje en lejlighed i Webersgade. På ubestemt tid. Vi krydser fingre!!!

2 comments
  1. Fordi vores lejlighed er for dyr samt at den ligger i nordvest. Vi er ikke glade for at bo her. At bo mere centralt ville også være skønt, tæt på det hele og en spytklat fra søerne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Skræmmende!

Med noget af den nærmeste familie, lige udskrevet fra hjemme-karantæne, efter at være inficeret med svineinluenzaen, har jeg…
Læs mere

Onsdag

Ja, jeg ved at det er fredag, men her er lidt billeder fra i onsdags. Jeg var i…
Læs mere