På slaget 10 - CopenhagenDaily
2 In mig/ musik/ venner

På slaget 10

På slaget 10 slog jeg øjnene op. Kasper har sin fridag i dag, så han får lov til at sove lidt længere (inden han får lov til at svinge støvsugeren). Tænker jeg vil gå ind og vække ham med kaffe på sengen klokken 11.
Jeg tror det bliver en god dag. Jeg har fået penge tilbage i skat, ikke meget, men det er ok. Hellere få tilbage end at skulle betale tilbage!

Jeg kom afsted i skole i går, og det var godt jeg gjorde det. Først en time med Etta, som altid er hyggeligt. Hun er så glad og positiv altid, og det er en inspiration. Bagefter havde jeg en “kanin” og efter det en time sang mere med Anders Ø, hvor jeg fik skrålet Whitney Houston sange MEGET højt og længe. Det er en fantastisk terapi at synge, og at stå at råbe SÅ højt ! Det føles som at blive renset….hvis I forstår.

I aften skal jeg hjem til middag hos søster Nynne. Det bliver dejligt. Hun skal se billeder fra London og høre alt om min tur. Åh hvor jeg dog stadig savner London !!! Må ta derover snart igen altså. Rosa er i fuld sving med at finde mig et værelse jeg kan leje når jeg skal derover til efteråret. Hun er en perle.
rainylondon-copy.jpg

Update: Nynne er blevet syg, så nu skal jeg finde på noget andet at lave i aften. Forslag?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  kontorchefen
  torsdag 22. marts 2007 at 14:35

  Satte du ham til at støvsuge, unge dame han er da vel en mand 🙂 Hvad skal han sige til de andre mænd ??
  Tillykke med penge tilbage.
  Ha en god aften.

 • Reply
  Therese
  torsdag 22. marts 2007 at 14:40

  Yep, at støvsuge er noget jeg hader som pesten, så hvis jeg kan få lov at vaske tøj og sådan noget så kan han ta støvsugeren 🙂
  Ha’ selv en skøn aften 😉

 • Leave a Reply