Øv bøv

0 delinger
0
0
0

Jeg er også sløj nu. Jeg har hovedpine og er mat i sokkerne. Øv øv øv. Vi ligger begge i sofaen under dynen og skal se film om lidt. I morgen er vi raske, begge to NÅ !! Har da slet ikke tid til at være syg i det her dejlige forårsvejr.

Jeg købte en dejlig buket fresier til Kasper. De står og dufter på bordet. I morgen vil jeg ta nogle billeder af dem. Nogle af dem er gule og de andre er sart rosa-hvide. Smukke er de helt bestemt. Jeg købte også en lille hvid løgplante. Den ligner en blanding af vintergæk og anemone. Den tar’ jeg også billeder af i morgen.

0 delinger
7 comments
  1. Jammen så må jeg da også sige god bedring til dig, sikke noget l…, det er ikke tid til at være syg nu! Det er jo nu at det gode vejr kommer;-)
    Men i morgen, så er i på dupperne begge to.

  2. Nå må dere være forsiktige med dere selv begge to. Jeg var der dere er nå for to uker siden, og trodde jeg skulle være frisk på et kvarter. Det endte med en ekstrem lungebetennelse, sykehus og hele pakka. Ta vare på dere selv. Snart er det påske, og da må dere være friske. God bedring!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere