Glædelig morgen!

Der er kaffe i min kop, og jeg har lige spist lækkert friskbagt brød med brombærmarmelade og ost. Uhm. Jeg fik lige ånden over mig i går og fik bagt tre små brød. Et til suppen i går og to til de næste par dage. Dejligt.
brod.jpg
Dagen byder på en “kanin” klokken 12, og bagefter er jeg simpelthen nødt til at komme ud i det gode vejr. Hvis jeg pakker mig rigtig godt ind burde det da kunne lade sig gøre.
ibad.JPG
Jeg vander orkidéerne med kogt lunkent vand ca. en gang om ugen. Så står de i brusekabinen og drypper godt af.
I går da jeg vandede mine orkidéer, lagde jeg mærke til at et par af dem er ved at få “varmeudslet” på bladene. Forårssolen er stærk, så hvis der er andre der har orkidéer i et sydvendt vindue, så husk at give dem lidt skygge mellem 12-16 ca.

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere