Afsted i posten - CopenhagenDaily
4 In familien/ pænt/ udenfor

Afsted i posten

I dag bliver der sendt en pakke afsted, i pakken er der lidt lækkerier og lidt flotterier. Jeg er spændt på om det er noget modtageren kan bruge. Jeg er også spændt på om der hjemme i min postkasse ligger noget og venter på at jeg åbner det. Jeg tager hjem i morgen, så det må lige ligge lidt endnu.

Vejret er ikke helt så flot i dag, som det har været de seneste dage. Men jeg tror da alligevel at min mor og jeg kan finde på noget at lave. Vi skal ud at gå en tur og vi skal en tur på apoteket. Hvad der ellers sker er endnu ikke planlagt.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Therese
  tirsdag 3. april 2007 at 21:58

  Jeg tror helt sikkert det er noget modtageren kan bruge:-)
  Du har gjort noget ud af din lille påskegave, og når du kommer hjem ligger der nok noget og venter på dig også.

 • Reply
  Judith
  tirsdag 3. april 2007 at 21:59

  Hov – det var jo mig der skrev !

 • Reply
  påskeharen
  onsdag 4. april 2007 at 13:59

  jeg iler jeg iler.
  jeg piler afsted.
  men benene er korte
  og vejen, den er lang
  på påskeglæde skal det ikke skorte
  så på søndag vil du sige,
  at igår et påskehjerte lige
  ud i favnen på dig sprang.

 • Reply
  Therese
  onsdag 4. april 2007 at 19:32

  Tusind tak for dejligt påskedigt Påskehare – hvem du end er 🙂

 • Leave a Reply