Igen igen

Rikke og jeg tog os første en Emmerys latte ved vandet. SÅ lækkert siger jeg jer. Solen skinnede, og vi var i stødet. Det var alt for længe siden sidst, så vi havde nok at snakke om.
Derefter skulle vi finde noget mad, og hvad kunne være bedre end at spise sushi når vejret var SÅ lækkert! Vi smuttede ned på Sushi Nørregade, og der var gode ved os. Masser af Maki og Sticks til meget billig pris.

Derefter en tur på bar og drikke en enkelt godnat drink. Skøn skøn dag. Jeg elsker sådanne dage i fantastisk selskab.

Nu opvask og SÅ i seng. Nat nat.

2 comments
  1. Ah, – sushi, det ville jeg gjerne spist i kveld, men da måtte jeg lage det selv. Den eneste restauranten som serverer det her hos oss tar 170 kroner for ti biter, og når min mann, min sønn, min datter, min mulige svigersønn også elsker sushi, – så hyler lommeboken så høyt at vi ikke får matro uansett.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Mød Helge

Da jeg i går gik forbi børnetøjsforretningen “Nasse Nöff”, så jeg ham hænge i vinduet. Jeg tog på…
Læs mere

Hygge i køkkenet

Kjærsten og jeg har fået gæst. En frøken “snart på jordomsejling“, skal ha’ en lille hånd med rejsebloggen.…
Læs mere